293277.jpg

CONTACT

 
20210129_220908.jpg
Hallo, ik ben Pavel 👋🏼

Als kind hield ik enorm van LEGO! Geen afgelijnde sets met duidelijke bouwinstructies, maar 4 grote bakken vol blokjes in alle soorten, maten en kleuren. Samen met mijn broers zaten we op het tapijt urenlang te spelen en bouwen. 

Iets ouder wordend, was het Lego Technic die mijn aandacht trok. De verfijnende constructies die als kleine radartjes precies in elkaar pasten. Eén van mijn broers had een mobiele kraan die met luchtpompjes te bedienen was, ikzelf had een formule 1 racewagen. 

Een prachtige Lego set bouwen blijft voor mij iets mythisch en nostalgisch. Dat heb ik opnieuw ontdekt toen ik recent de allergrootste set ooit bouwde: het Colosseum. Onmiddellijk kreeg ik goesting om andere bouwsets uit te proberen, want voor mij is het grootste plezier het bouwen zelf. Helaas zijn de sets die mij vandaag interesseren te duur om de één na de ander te kopen. Toen ik daarover sprak met anderen hoorde ik vaak dezelfde verzuchting.

Daarom ben ik Olego gestart. Om die ervaring van een zotte Lego set te bouwen binnen bereik van iedereen te brengen. Om (groot)ouders en hun kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Om dat nostalgische gevoel van Lego bij iedereen terug naar boven te brengen. Ik hoop dat je er evenveel plezier aan beleeft als mij. 

Veel bouwplezier!

Contacteer mij

Bedankt!