hello-i-m-nik-vSUc4FmgkDg-unsplash.jpg

DE SPELREGELS

ZO GA JE TE WERK

STAP 1

Zoek je favoriete set

Kies je duurtijd en check beschikbaarheid

STAP 2

STAP 3

Ontvang de set of haal ze op en start bouwen

EN HIERMEE MOET JE REKENING HOUDEN

Je kan onze sets 1, 2, 3 of 4 weken huren. Heb je ze graag langer, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tip: zeker bij grotere sets is de bouw- en afbraaktijd vaak lang, je houdt hier best rekening mee.

Bij ons is geen lidmaatschap of abonnementskost vereist, je kan simpel en eenvoudig sets huren. Wel vragen we je enkele persoonsgegevens bij de reservatie, deze worden niet gedeeld met derden en worden niet langer dan nodig bewaard. Na de reservatie zal je een mail krijgen met alle informatie aangaande je bestelling (product, duurtijd en de prijs) zodat er geen misverstanden zijn.

Je kan de sets simpelweg ophalen en terugbrengen in Elsene. Woon je te veraf of heb je het te druk? Dan kies je voor verzending en wordt de set bij je aan huis geleverd, inclusief een retourlabel om ze makkelijk terug te sturen.

De sets worden steeds netjes gesorteerd in een box meegegeven, samen met de bouwinstructies. Je kan de bouwinstructies ook terugvinden op de website van lego. Uit respect voor de volgende huurders vragen we je om

  • voorzichtig om te gaan met het materiaal. Gebruik steeds de brick separator om de sets te demonteren, zo voorkom je beschadiging en blijft alles ook hygiënisch.

  • bij het afbreken alle blokjes uit elkaar te halen en te sorteren per kleur of soort - net zoals je ze ontvangen hebt.

De betaling wordt gedaan bij het ophalen en kan cash of via de bancontact mobiele app. Er wordt ook een waarborg van 50 euro afgehouden die binnen de 7 dagen na het inleveren terug wordt betaald indien er geen problemen zijn bij de controle. De waarborg kan (gedeeltelijk) ingehouden worden bij het beschadigd, onvolledig of niet tijdig terugbrengen van een set of wanneer deze niet volledig is afgebroken.